Markiisit

Täydellinen auringonsuoja

Markiisi on t√§ydellinen aurinkosuoja, joka viilent√§√§, torjuu h√§ik√§isyn ja suojaa asunnon pintamateriaaleja (huonekalukankaat, tapetit, parketit jne.) auringonvalon haalistavalta ja haurastavalta vaikutukselta, ja parantaa samalla kiinteist√∂n ulkon√§k√∂√§. 

Markiisi on tarkoin testattu ja käytössä kokeiltu tuote, joka korkealuokkaisimmista materiaaleista ja osista valmistettuna täyttää pohjoismaisen ilmaston ankarat vaatimukset. Valmistamme markiisin laadukkaista ruotsalaisen valmistajan (Turnils Ab) osista ja käytämme vahvimpia markkinoilla olevia Ibiza -käsivarsia. Markiisin leveys ilmoitetaan aina koko markiisin leveytenä, kangas on aina kapeampi.

Suunnittelu omasta valokuvastasi

Voit toimittaa meille kuvan talostasi. Teemme sinulle suunnitelman siitä, miltä se näyttäisi markiisilla. Näin sinun on helpompi saada kokonaiskuva ja valita juuri omaan taloosi sopiva markiisikangas.

Kestävä Nanokäsitelty kangas

Haalistumaton huippulaatuinen markiisikangas on 100-prosenttista akryylia ja erikoisk√§sitelty likaa ja vett√§ hylkiv√§ksi (Cleangard -k√§sittely) ja ilmansaasteita kest√§v√§ksi. Orchestra -kangas torjuu 95% h√§ik√§isysta ja kuumuudesta. Liuosv√§rj√§tty Sunacryl -kuitu suojaa v√§rej√§ ( UV-kest√§vyyskerroin 7-8/8). Valittavissa on lukuisia kankaita eri v√§reill√§ ja kuoseilla. 

Markiisin runkorakenne koostuu alumiiniprofiileista ja painevaletuista alumiiniosista.

Markiisin käyttötavan voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista, jotka ulottuvat yksinkertaisesta manuaalisesta nauhakäytöstä täysin automaattisesti auringon ja tuulen mukaan toimivaan käyttöön.

Valoramppi ja lämmitin

Illan tullen voit systytt√§√§ tunnelmavalot ja laittaa infrapunal√§mmitimen p√§√§lle. Sis√§√§nrakennetunna RTS-radiovastaanottimella varustetut laitteet s√§√§det√§√§n kaukos√§√§timell√§.

Screen kangas sopii myös markiisiin
Markiisi saatavana myös Screen kankaalla.Tämä on loistava valinta kun halutaan suojautua sateelta mutta päästää kaikki valo tilaan.
Valinta on t√§ll√∂in Sunworker Cristal kangas. Kangas est√§√§ kuumuuden jopa 93%  ja haitalliset UV -s√§teet 98%.T√§ysin vedenpit√§v√§.


Sandatex kangasmallit

LiiteKoko
Markiisien reunusvaihtoehdot.jpg87.88 Kt
Kiinnitysohje terassimarkiisin_seinakiinnitys.jpg652.23 Kt
Kiinnitysohje terassimarkiisin_kattokiinnitys.jpg607.09 Kt
Kiinnitysohje ikkunamarkiisi veivikäytöllä (ei mittakaavassa).jpg571.77 Kt
Kiinnitysohje ikkunamarkiisi nauhakäytöllä (ei mittakaavassa).jpg538.3 Kt
Kiinnitysohje ikkunamarkiisi kasetilla (ei mittakaavassa).jpg356.19 Kt
Ibiza markiisin asennusohje.pdf289.15 Kt
Ruska -markiisin takuu.pdf76.58 Kt
markiisin hoito-ohje.pdf212.63 Kt