Screen -verhot

Screen verhot suojaavat yksityisyyttäsi päiväsaikaan, mutta antavat hyvän näkyvyyden ulos. Kiitos perforoidulle mikrorakenteelle pystyt nauttimaan tyylikkyydestä sekä luonnon valosta. Screen kangas blokkaa kuumuuden ja häikäisyn erittäin hyvin. Sisä- ja ulkokäyttöön.

Kevyttä - esteettisesti haluttu

Ohuen kankaan ansiosta verho voidaan toimittaa pienemmässä kotelossa. Näin screen -verho on mahdollista asentaa mihin tahansa arkkitehtuurisiin ympäristöihin.

Säännöllinen rakenne takaa mukavuuden

Kiitos korkealaatuiselle kankaan rakenteelle, saat upean näkyvyyden ulos säilyttäen visuaalisen mukavuuden. Valo on luonnollinen kuitenkaan häikäisemättä.

Monipuolisuus - Screen kangas sopii myös hyvin ulkokäyttöön koteloituna, sivuohjauskiskoilla sekä moottorilla.

Aurinko ja l√§mp√∂anturi sis√§lle - S√§√§t√§√§ automaattisesti moottorik√§ytt√∂isi√§ ikkunakaihtimia muuttuvan auringonvalon ja l√§mp√∂tilan mukaan s√§√§st√§en energiaa pitkin p√§iv√§√§.  Kompakti muotoilu sulautuu helposti sisustukseen.  Asennuksen helpottamiseksi voidaan kiinnitt√§√§ joko ikkunaan tai p√∂yt√§√§n.

Screen -kankaat mahdollistavat erittäin laajan ja monipuolisen tuoteskaalan. Kankaasta on mahdollista valmistaa pystylamelleja, markiiseja, rullaverhoja, paneeliverhoja....

Tuotteissa käytetty polymeerien korkean laadun ansiosta värit pysyvät muuttumattomina käytössä. Hoitoon riittää vain pesu vedellä ja neutraalilla pesuvedellä. Kestää tuulta ja säänvaikutuksia.

Ultra Sonic -leikkuri

Tehtaamme Ultra Sonic -leikkurilla saamme tehtyä isotkin verhot upeista kankaista ilman jatkopaloja.

Ultra Sonic leikkaa kankaat niin että reunat ovat viimeistellyt ja turhia saumoja ei enää synny.

Turvallisuus (lisätty 19.11.2012)


Toimitamme screen -verhojen mukana seinään kiinnitettävän koukun, jolla voidaan estää pienille lapsille vaarallisten silmukoiden muodostuminen tuotteeseen.

              

             

LiiteKoko
Soltis 92 mallisto.pdf2.26 Mt
Soltis 96 & W96 mallisto.pdf1.58 Mt
Soltis 99 & BV99 mallisto.pdf2.57 Mt
Sunworker Screen.pdf1.3 Mt
esite Screen verhot.pdf477.28 Kt