AURINKOKALVOTUS

Tehokas häikäisysuoja

Aurinkokalvot
Lasinsomistuskalvot / kuviokalvot
Turvakalvot

Aurinkosuojakalvot valmistetaan monikerroksisesta polyesteristä, joka kestää sään vaihtelut erinomaisesti ja joka sopii siten hyvin myös pohjolan ilmastoon. Kalvoja käytetään asuinrakennuksissa häikäisyn ja lämmön vähentämiseen.

Century Nova: Kaksikerroksinen, selektiivisesti toimiva, eloksoitu auringonsuojakalvo. Erittäin tehokas lämmöntorjunta, korkea näkyvän valon läpäisy.
Vaaleammat kalvot voidaan asentaa kaksinkertaiselle lämpölasille. Erittäin tehokas UV-suoja näyteikkunoille ja näyttelykaapeille. Pinta naarmunsuojattu.

Optivision -kalvo on uuden tyyppinen auringonsuojakalvo ja se antaa
sinulle päivän ja pimeän ajan parhaat puolet. Auringon laskettua voit
nauttia maisemasta esteettä ja päivällä kalvo vähentää lämpöä sisällä ja
suojaa sisustusta auringonsäteiltä.


Silver hopea peilikalvo: kaksikerroksisia, metallisoituja, heijastavia kalvo.Tummuudet 15,30ja 60 voidaan asentaa kaksikerroksisille lämpölaseille.
Solar 15 toimii sisäpuolelle asennettuna hyvänä häikäisynsuojana.

Kaikissa kalvoissa on voimakas naarmunkestävä pinta. Asennuksen jälkeen kalvosta tulee osa ikkunaa. Kalvo parantaa myös ikkunan joustavuutta ja kestävyyttä onnettomuustilanteissa. Rakennusten lämpötilaerojen pienentyessä myös energiakustannukset alenevat. Kaksinkertaiset lämpölasielementit asettavat rajoituksia kalvon tummuudelle. Kolminkertaisiin lämpölasielementteihin kalvoja saa asentaa vain ulkopuolelle.

Minimiveloitus 1m2.


Lasinsomistuskalvoilla / kuviokalvoilla voidaan luoda erinomaisia yksityisyyttä ja koristeellisuutta parantavia toteutuksia laseihin ja ikkunoihin.

Ihanteellinen ratkaisu antamaan tyylikäs ja omaperäinen tyyli lasipinnoille ostoskeskuksissa, myymälöissä, ravintoloissa,
toimistoissa, hotelleissa ja kylpylöissä.


Lasi on helppo rikkoa ja siten lasi on turvallisuusnäkökulmasta katsottuna usein yrityksen ja kodin heikoin lenkki.
Suoja- ja turvakalvot ovat yksi- tai monikerroksisia kirkkaita laminaatteja. Kalvo voidaan asentaa kaikkien lasityyppien sisäpinnalle. kalvo laminoituu osaksi ikkunaa.
Kalvotettuun lasiin kohdistunut iskuenergia jakaantuu laajemmalle alueelle ja heikkenee. Vaikka lasi menisi rikki, se ei pirstaloidu vaan kalvo pitää sen yhtenä kappaleena.