Tuotteet

Auringon ja varjon kohdatessa ‚Äď Ruska-tuote

Jii Tee Hoo Markkinointi Oy on kotimainen yritys. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteet itse omassa tehtaassamme Espoossa. N√§in pystymme luottamaan tuotteidemme laatuun paremmin ja antamaan hyv√§n takuun vaihtelevia s√§√§olosuhteita ja k√§ytt√∂tarpeita mukaillen.

Koska useat tuotteistamme valmistetaan mittatilaustyönä on mittaus syytä suorittaa huolellisesti. Jos teet mittauksen itse, voit katsoa sivuiltamme ohjeet mittausta varten ja toimittaa mittatuloksesi meille haluamallasi tavalla.
Kuitenkin tässä tapauksessa vastaat itse mittauksen virheellisyydestä eikä väärin mitattua tuotetta voi palauttaa.

Ohjeet -osiosta löydät mittaus- käyttö- ja asennusohjeita tuotteillemme.

Suosittelemme etenkin monimutkaisissa kohteissa käyttämään asentajiamme mittausapuna. Näin saatte varmasti sopivan tuotteen ja me vastaamme mittaustyön onnistumisesta.

Pyydä asiantuntijamme kotiin - ideoi kanssamme

Mittaus on ilmainen (p√§√§kaupunkiseutu ja l√§hialueet) eik√§ se velvoita sinua viel√§ mihink√§√§n.  Saat meilt√§ kirjallisen tarjouksen mittausk√§ynnin j√§lkeen, johon voit rauhassa tutustua ja tehd√§ p√§√§t√∂ksen sen j√§lkeen.

Valmistamillamme tuotteilla on 2 vuoden takuu. Markiisin runkotakuu 5 vuotta.

Turvallisuus (lisätty 19.11.2012)

Pitkät narut ja silmukat on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Toimitamme tuotteiden mukana lisävarusteen ja käyttöohjeen.

Pyydä tarjous

LiiteKoko
Takuu ja sopimusehdot.pdf93.2 Kt