ULKOPUOLINEN SUOJAUS


markiisi

MARKIISIT

Markiisi on täydellinen aurinkosuoja, joka viilentää, torjuu häikäisyn ja suojaa asunnon pintamateriaaleja auringonvalon haalistavalta ja haurastavalta vaikutukselta, ja parantaa samalla kiinteistön ulkonäköä.  Markiisi on tarkoin testattu ja käytössä kokeiltu tuote, joka korkealuokkaisimmista materiaaleista ja osista valmistettuna täyttää pohjoismaisen ilmaston ankarat vaatimukset.


julkisivukaihdin

JULKISIVUKAIHDIN

Julkisivukaihdin sopii erittäin hyvin rakennusten ulkopuoliseksi auringonsuojaksi. Nykyään suositaan suuria lasipintoja ja oikealla auringonsuojauksella saavutetaan paras mahdollinen suoja auringon säteitä vastaan ja säästetään myös energiakuluissa. Soveltuu hyvin suomen ilmastoon.


ulkoscreen

SCREEN-ULKOVERHOT

Screen verhot suojaavat yksityisyyttäsi päiväsaikaan, mutta antavat hyvän näkyvyyden ulos. Kiitos perforoidulle mikrorakenteelle pystyt nauttimaan tyylikkyydestä sekä luonnon valosta. Screen kangas estää kuumuuden ja UV-säteet erittäin hyvin. Sisä- ja ulkokäyttöön. Kestää tuulta ja säänvaikutuksia.


varjo

AURINKOVARJOT

Suurvarjot antavat sinulle mukavan suojan ja ovat helposti siirrettävissä juuri sinne missä suojaa tarvitaan. Varjojen vahvat rungot takaavat sen että varjo kestää erittäin hyvin tuulisetkin sääolosuhteet. Valikoimista löytyy paljon erilaisia kokoja jopa 7m x 7 m saakka. Varjoissa myös useita säätömahdollisuuksia.


SMOOVE

MOOTTORIT

Kaikki tuotteet voidaan varustaa korkealaatuisilla moottoreilla sekä automatiikoilla.sähkökäyttöisillä tuotteilla saat kaiken irti ulkotiloista kaikkina vuodenaikoina. Moottorivarusteiden laajassa valikoimassamme on sääantureita, lämmitys- ja valaistuslaitteita, joten voit rentoutua raittiissa ilmassa säästä riippumatta. 


SISÄPUOLINEN SUOJAUS


kalvot

AURINGONSUOJAKALVOT

Kalvoja käytetään asuinrakennuksissa häikäisyn ja lämmön vähentämiseen. Oikein valitut ja ammattitaidolla asennetut ikkunakalvot antavat ulkonäön lisäksi tehokkaan suojan haitallisille UV-säteilyille sekä auringon lämpöenergialle. Valikoimista löytyy sisäpuolelle sekä ulkopuolelle asennettavat kalvot.


kaihdin

SÄLEKAIHTIMET

Yksinkertainen ja tyylikäs valinta kotiin tai toimistoon. 

Sälekaihtimien valikoimasta löytyy laadukkaat ja kestävät ratkaisut lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kaihtimilla voit säätää portaattomasti valon sekä lämpötilan määrää.


screen

SCREEN-VERHOT

Screen verhot suojaavat yksityisyyttäsi päiväsaikaan, mutta antavat hyvän näkyvyyden ulos. perforoidusta mikrorakenteesta johtuen, pystyt nauttimaan tyylikkyydestä sekä luonnon valosta. Screen kangas estää kuumuuden ja UV-säteet erittäin hyvin. Screen-kankaasta löytyy erittäin laaja valikoima värejä sekä eri peittävyyksiä.


pimennys

PIMENNYSVERHOT

Pimennysverhoilla suojaat niin kotisi kuin julkisetkin tilat helposti ja tyylikkäästi.Pimennysverhot  on erinomainen tuote silloin, kun tarvitaan tilan täydellistä pimentämistä. Pimennysverhot myös vähentävät auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta.  Pimennysverhoja on saatavilla käsi- sekä moottorikäyttöisinä. Kankaissa löytyy laajavalikoima värejä ja erilaisia kuoseja.


moottorit

MOOTTORIT

Suosittelemme tutustumaan laadukkaisiin moottoreihin ja ohjausjärjestelmiin. Kaikki tuotteet voidaan varustaa korkealaatuisilla moottoreilla sekä automatiikalla. Auringonsuojia voidaan ohjata kaukosäädöllä tai kytkimillä. Valittavana on myös automatiikka, jolloin auringonsuojat toimivat täysin annettujen arvojen mukaan.


Lisätty ostoskoriin